Video

Videobiblioteket

Her finder du videomateriale vedrørende orthemolekylære og integrative behandlinger

Videoer om Højdosis C-Vitamin

 

How Vitamin C Fights Cancer

I dette foredrag afholdt for læger gennemgår læge Hunninghake det videnskabelige belæg for C-vitaminbehandlingens effektivitet mod cancer. I foredraget gennemgåes resultater fra et forsøg foretaget ved the Center for the Improvement of Human Funcitoning, som senere er replikeret af NiH.


Hugh Riordan om højdosis C-Vitamin

I dette foredrag afholdt for læger gennemgår grundlæggeren af the Riordan Clinic, Hugh Riordan, hans banebrydende studier af C-vitamin, og dets rolle iforhold til stress og sygdom. Riordan er bl.a. kendt for at have målt blodindholdet af ascorbinsyre i en lang række syge- og raske studiegrupper.


60 minutes: C-Vitamine a miracle cure?

I dette verdensberømte eksempel fra New Zealand kurereres en landmand, som lægerne havde erklæret uredelig fra svineinfluenza ved brug af højdosis C-vitamin. Til trods måtte familien døjes med skepsis og modgang fra den etablerede lægestand, som havde anbefalet at man slukkede landmandens respirator.


The Scientific basis of IV-C

Michael Gonzalez, DSc, Ph.D gennemgår forskellige kræftbehandlinger og den videnskabelige basis for IV-C behandling. Foredraget er yderst informativt, hvad angår de centrale karakteristika ved C-Vitaminsbehandling, og hvorfor C-vitamin ikke blot kan betragtes som en anti-oxidant, men som et reduxmolekyle.

Videoer om EDTA/Hjertekarsygdom

 

The Scientific Evidence for EDTA

I dette foredrag afholdt for læger ved Mount Rainier Clinic i Yelm, Washington gennemgår læge John Cranton det videnskabelige belæg for EDTA behandling. Om end foredraget kan virke en smule tungt for lægfolk, er der mange vigtige pointer, der understreger behandlingens enorme potentiale og solide videnskabelige forankring. Del 2 Del 3 Del 4

</code

EDTA Chelation and Heart Disease

Denne glimrende fremstilling fra balancedhealthtoday gennemgår i simple termer rationalet bag EDTA behandling, og hvorfor calcium kan medvirke til farlig årefornævring. Filmen er letforståelig men er dog på engelsk. Del 2 Del 3

The War on Health

Gary Null’s War on Health belyser den modstand, der har været mod enæringsmedicin fra biopharmaselskaber og den Amerikanske fødemiddelstyrelse, og viser, hvad man som orthemolekylær mediciner arbejder imod på daglig basis.