Vælg en side

Dit liv, dit helbred,

dit valg

 VIGTIG INFORMATION!

Vi gør opmærksom på at driften af Aarhus Privatklinik pr. 1. oktober 2019 er ophørt på ubestemt tid.

Dette skyldes salg af hus, og det har betydet at klinikken ikke længere kan drives fra adressen på Stavtrupvej i Viby, hvor klinikken ellers snart kunne holde sit 30 års jubilæum.

Læge Bruce Kyle overvejer evt. at køre Aarhus Privatklinik videre i andre lokaler i Aarhus-området – enten senere på året eller i år 2020. Vi er dog lige nu i gang med en opfattende proces, hvor klinikken skal lukkes ned og Bruce personligt er i en flytteproces og derfor må vi afvente og se det hele an når vi er nået på den anden side af dette.

Det betyder lige nu derfor at konsultationer, behandlinger og yderligere services ikke længere vil være muligt på ubestemt tid. Kontakt pr. telefon, mail, osv. vil ligeledes heller ikke være muligt på ubestemt tid.

Vi beklager at vi ikke har kunne melde klarere ud før tid, men efter omstændighederne var dette besværliggjort da hele processen skete utrolig hurtigt. Vi forsøgte at finde eksterne lokaler, som vi kunne føre klinikken videre i med det samme, men det lykkedes ikke. Ift. journaler har vi forsøgt at imødekomme patienters ønsker og samtidig sendt journaler ud til vores mest aktive patienter, så vidt muligt.

Vi vil anbefale at holde jer opdateret omkring vores situation her på hjemmesiden. 

Vi vil gerne sige tak fordi I har givet os muligheden for at kunne hjælpe jer.

Vi vil ønske jer alt det bedste fremover.

 

Mvh. Aarhus Privatklinik