Bio-immun behandling

Bio-Immunbehandling mod kræft


CoEnzymeVed Århus Privatklinik anvender vi bio-immunbehandling som grundlag for behandling af kræft. Behandlingen er et integreret forløb bestående af bl.a. ernæringsmæssige, immunoterapeutiske og konventionelle behandlingstiltag, hvor patientens mulighed for bedring søges maksimeret ved at styrke kroppens evne til at helbrede sig selv.

Bio-immunbehandling er ikke ment som en erstatning for standardbehandlinger, men snarere en udvidelse af patientens muligheder for at få et godt resultat.

(Læs mere – “Nytænkning i Lægekunsten”)

Behandlingen anvender flere videnskabelige modaliteter til at realisere en multi-dimensionel anti-tumor strategi:

  • Immunterapi: immunresponsen styrkes
  • Apoptosis induktion: programmeret celledød fremkaldes
  • Anti-angiogenesis: karvækst til svulsten nedlægges
  • Redifferentiering: kræftcellens DNA omdannes


Hvad er bio-immunbehandling?

Ved Århus Privatklinik er vi af den opfattelse, at hvert eneste sygdomstilfælde er individuelt, hvorfor behandlingsforløbet bør betragtes som et samarbejde imellem patienten og behandleren, hvor patienten aktivt arbejder ud fra de gennemgående principper på at styrke sit immunforsvar og fremme helbredelsen.

Behandlingen vil normalt starte med en (1) Immun-profil, der giver et detaljeret billede af immunforsvarets tilstand. Formålet er at kortlægge immunforsvaret forud for en individualiseret behandlingsplan.

Med udgangspunkt i profilens resultater tilrettelægges et behandlingsprogram med henblik på at styrke immunforsvarets evne til selv at bekæmpe kræftcellerne:

Intravenøs C-vitamin (IV-C)
IV-C som er kernen af selve behandlingen gives via et drop bestående af C-Vitamin (ascorbinsyre) og magnesium i en sterilvands-opløsning [2], som infunderes over 3 timer, 1-2 gange om ugen. Antallet af behandlinger er afhængig af sygdommens sværhedsgrad.

(Læs mere – “Sådan virker C-vitamin mod kræft”)

Basisbehandling
Målrettet tilskudsterapi bestående af terapeutiske koncentrationer af naturlige . Hensigten med basisbehandlingen er at immunfunktion, apoptose, anti-angiogenesis og redifferentiering ved at optimere kroppens egen evne til at bekæmpe sygdommen.

Immunterapi
Blandt plantemedicin er indsprøjtninger med mistelten en mulighed i de tilfælde, hvor immunprofilen viser, at patientens dræberceller enten er i underskud eller ikke er aktiverede. Misteltenindsprøjtninger aktiverer immunforsvarets dræberceller og T-lymfocytter. Viser patientens immunprofil derimod, at T-hjælpercellerne er i underskud, kan det være relevant at give thymusstimulerende indsprøjtninger

Behandlingsforløbet

Det første trin vil sædvanligvis være at booke tid til en konsultation, hvor der på basis af sygeforløbet kan tilrettelægges en individualiseret behandlingsplan. Selvom den intravenøse del af kuren er grundlaget for behandlingen, er bio-immun behandling et helhedsprogram, der forudsætter patientens aktive deltagelse.

Sideløbende med den intravenøse behandling vil der være fokus på diætbehandling, tilskudsterapi og risikofaktorer – (f.eks. rygning, overvægt, forhøjet blodtryk, kolesterol forstyrrelser og stress).

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvor meget koster behandlinger?
IV-C behandling koster 910 kr (20g) – 1260 kr (90g) pr. behandling. Patienter med bevilling modtager dog rabat ved fremvisning.
Er IVC-behandling dækket af sygesikringen?
Om end det er muligt med nogle policer at få en procentdel af behandlingen refunderet, har vi desværre ikke kapacitet til at bistå i denne process.
Er der ventetid på IVC behandling?
Der kan forekomme ventetid på forundersøgelser – ring til vores sekretær på +45 86289688 for at høre om aktuelle ventetid.
Kontakt os

Ønsker du at bestille tid til en konsultation, eller har du spørgsmål til vores behandlinger er du velkommen til at kontakte os

Bio-response modifiers er substanser, som kroppen producerer naturligt, som opstår i respons til inflammation og betændelse. Eksempler på BRM’er inkluderer interleukin-2, interferon, og forskellige typer af CSF (CSF, GM-CSF, G-CSF)