Behandlinger og Undersøgelser

Behandlinger


BruceUnder
Hos Aarhus Privatklinik er behandlingen af kroniske sygdomme individualiseret med hjælp af en bred række af videnskabelige modaliteter – ernæring, kelation, afgiftning, immunoterapi – som sigter på at genoprette beskadigede bio-systemer enten alene eller i samarbejde med konventionel medicin og kirurgi.

Vi kalder vort speciale holistisk medicin, fordi vi opfatter kronisk sygdom som en kompleks proces, som kræver komplementære løsninger. Behandlingen af beskadigede organer med medicin er vigtig, men så også er genoprettelsen af de bio-systemer, som har givet anledning til sygdommens opståen.

Nogle af de tilstande vi arbejder med ved Århus Privatklinik:En holistisk fremgangsmåde vil anvende bio-response modifiers (BRMs) til at genoprette en sund balance i disse helhedssystemer. BRMs er det holistiske læges varemærke, ligesom receptpligtig medicin er for den konventionelle praktiserende læge.

En helt ny forståelse er på tærsklen til at etablere sig inden for lægestanden. Man kunne faktisk beskrive den som den vigtigste opdagelse i de sidste 50 år

Læs mere »
BK